De ce a fost Fiscul, de 8 martie, marele florar al ţării?

De Ziua Femeii Fiscul a fost cel mai mare florar din Bucureşti. Inspectorii ANAF au efectuat cu trei zile înainte de 8 martie un raid de proporţii printre florarii din Piaţa Coşbuc din Capitală. În urma primului raid de acest fel din 2010 au fost confiscate peste 50.000 de fire de flori de la vânzători prinşi fără documente de provenienţă şi fără case de marcat. Florile au fost ulterior valorificate în regim de urgenţă, arată "Gândul".

21 afișări
Imaginea articolului De ce a fost Fiscul, de 8 martie, marele florar al ţării?

De ce a fost Fiscul, de 8 martie, marele florar al ţării? (Imagine: Gândul)

"Comerţul cu flori este unul dintre domeniile sensibile din punct de vedere al evaziunii fiscale, fiind obiectiv distinct în cadrul monitorizării de către Garda Financiară a achiziţiilor intracomunitare. Fiind bunuri perisabile, florile confiscate au fost valorificate în regim de urgenţă conform art. 161 si art. 159, alin. 4 din Codul de Procedura Fiscală", au declarat pentru Gândul oficiali ANAF. Ei au precizat, de asemenea, că a fost vorba mai ales despre trandafiri, orhidee, narcise şi crini, adăugând, râzând, că se poate spune că timp de o zi Fiscul s-a transformat într-o adevărată florărie.

Citeşte mai multe despre florile confiscate de Garda Financiară pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici