De ce a murit Kasia Gallanio, fostă prinţesă a Qatarului

Kasia Gallanio avea 45 de ani şi se suspectează că a murit în urma unui supradoze, după ce fusese, cu mult timp în urmă, într-o luptă legală pentru custodia celor trei fiice ale sale.

16486 afișări
Imaginea articolului De ce a murit Kasia Gallanio, fostă prinţesă a Qatarului

De ce a murit Kasia Gallanio, fostă prinţesă a Qatarului

Kasia Gallanio, o fostă prinţesă din Qatar, a fost găsită moartă duminică, în casa ei din Marbella, Spania. Vestea a fost transmisă de agenţia de presă Efe, confirmând anunţul făcut de ziarul francez Le Parisien.

Femeia în vârstă de 45 de ani era fosta soţie a lui Abdelaziz bin Khalifa Al-Thani, unchiul emirului Qatarului, Tamim bin Hamad Al-Thani şi fost ministru al petrolului şi finanţelor. Potrivit relatărilor făcute de El Mundo, alerta a fost dată poliţiei de una dintre fiice, minoră, care a sunat la poliţia spaniolă din Paris, după ce nu a luat-o câteva zile în legătură cu mama lor.

Potrivit presei spaniole, ipoteza de anchetă este că la baza decesului se află o supradoză, dar detaliile autopsiei nu au fost încă făcute publice. Gallanio, care avea o naţionalitate dublă (poloneză şi americană), a purtat o lungă luptă juridică cu fostul ei soţ pentru custodia celor 3 fiice minore ale ei, după divorţ.

Una dintre fiice îşi denunţase tatăl pentru hărţuire, care ar fi avut loc atunci când fata avea între 9 şi 15 ani.
Plângerile lui Gallanio ar fi fost depuse de un tribunal parizian, în urmă cu câteva zile, în aşteptarea evaluării sale psihologice. Fosta prinţesă ar fi petrecut câteva luni internată anul trecut şi - conform Le Parisien - ar fi făcut în trecut cursuri de detoxifiere de mai multe ori.

Surse din poliţie citate de El Mundo au spus că ofiţerii care au ajuns la casa femeii din Marbella au găsit-o fără viaţă în pat, fără semne aparente de violenţă. „Clientul meu”, a spus avocatul ei, Sabrina Boesch, „a fost devastat după decizia instanţei de la Paris. Cred că, mai mult decât orice, durerea a fost cea care a ucis-o”.

Două dintre fiicele lui Gallanio au 17 ani; a treia - care a reclamat că a fost molestată - 15. Fostul soţ al femeii are 73 de ani şi, potrivit Le Parisien, nu a mai vorbit cu fiicele sale de ceva vreme.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici