DE CE IUBESC ROMÂNIA - Igaş: Iubesc România pentru că sunt român şi spiritul de a fi bun român l-am moştenit de la părinţi

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a declarat, joi, la Alba Iulia, că iubeşte România pentru că este român, adăugând că "spiritul de a fi bun român" l-a moştenit de la părinţii şi bunicii săi.

244 afișări
Imaginea articolului DE CE IUBESC ROMÂNIA - Igaş: Iubesc România pentru că sunt român şi spiritul de a fi bun român l-am moştenit de la părinţi

Traian Igaş (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Iubesc România pentru că sunt român şi spiritul acesta de a fi bun român l-am moştenit de la părinţii mei şi de la bunicii mei, care şi ei au fost adevăraţi români. Cred că spiritul acesta trebuie să îl transmitem mai departe şi copiilor noştri", a spus Traian Igaş.

El s-a declarat fericit că are posibilitatea să participe, împreună cu foarte mulţi români, la "sărbătoarea românilor" şi a spus că a venit la Alba Iulia "cu sufletul deschis".

Ministrul a vorbit şi despre parada militară organizată la Alba Iulia de Ziua Naţională, în cadrul căreia au defilat angajaţi din structurile MAI, spunând că este prima de acest fel organizată după Revoluţia din 1989.

Manifestările organizate la Alba Iulia cu ocazia Zilei Naţionale a României au început în jurul orei 9.00 cu un ceremonial de depuneri de jerbe şi coroane de flori la statuile lui I.I.C. Brătianu şi Iuliu Maniu din centrul municipiului.

La manifestări au participat premierul Emil Boc, ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, liderul PNL, Crin Antonescu, fostul premier Adrian Năstase, ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără, liderul PC, Daniel Constantin, primarul din Chişinău, Dorin Chirtoacă, liderul PNŢCD, Victor Ciorbea, secretarul general al PDL, Ioan Oltean, şi ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, preşedintele PSD, Victor Ponta.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici