De la 1 iunie, ai voie să participi la concerte şi spectacole în aer liber, însă doar dacă porţi mască de protecţie

  • Premierul Ludovic Orban a anunţat că de la 1 iunie pot fi organizate spectacole, festivaluri şi concerte în aer liber
  • Participanţii vor trebui să poarte măşti de protecţie
8893 afișări
Imaginea articolului De la 1 iunie, ai voie să participi la concerte şi spectacole în aer liber, însă doar dacă porţi mască de protecţie

De la 1 iunie, ai voie să participi la concerte şi spectacole în aer liber, însă doar cu mască de protecţie

Premierul Ludovic Orban a anunţat, joi seara, la începutul şedinţei de guvern, că participanţii la spectacole, festivaluri şi concerte în aer liber, permise după 1 iunie, vor trebui să poarte măşti de protecţie.

„Începând cu data de 1 iunie este permisă organizarea şi desfăşurarea spectacolelor, concertelor, altor evenimente culturale în aer liber, precum şi a festivaluilor publice şi private, cu participarea a cel mult 500 de spectatori cu locuri pe scaune, aflate la o distanţă de cel puţin doi metri unul faţă de celălat şi cu obligativitatea purtătii măştii de protecţie în timpul spectacolului”, a anunţat Ludovic Orban.

De asemenea, el a spus că membrii CNSU propun permiterea desfăşurării competiţiilor sportive fără spectatori, organizarea în bazine a activităţilor de pregătire fizică a sportivilor profesionişti şi că se reia transportul feroviar internaţional şi transportul rutier internaţional. De asemenea, Orban a explicat că accesul persoanelor pe plajă se va realiza cu asigurarea unei distanţe de minim doi metri între sezlonguri, dar şi că se va permite desfăşurarea de spectacole în sistem ”drive in”.

În şedinţa de joi seara urmează ca Executivul să aprobe hotărârea de Guvern care să permită implementarea măsurilor de relaxare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici