De sâmbătă, Calea Victoriei redevine pietonală în weekend

  • Începând de sâmbătă Calea Victoriei redevine pietonală, în weekend, anunţă viceprimarul general al Capitalei Stelian Bujduveanu.
  • El precizează că proiectul va acoperi zona Bulevardului Kiseleff, pentru activităţi sportive, şi Calea Victoriei, cu străzile adiacente, pentru activităţi culturale.
412 afișări
Imaginea articolului De sâmbătă, Calea Victoriei redevine pietonală în weekend

„Din 30 aprilie Calea Victoriei redevine pietonală, în weekend. La fel ca anul trecut, weekend-urile vor fi pietonale pe Calea Victoriei, începând din 30 aprilie şi până la data de 16 octombrie”, anunţă viceprimarul general al Capitalei Stelian Bujduveanu.

El precizează că proiectul va acoperi zona Bulevardului Kiseleff, pentru activităţi sportive, şi Calea Victoriei, cu străzile adiacente, pentru activităţi şi evenimente culturale.

“<Străzi deschise> înseamnă promenadă pe Calea Victoriei şi în zona centrală a Capitalei. Ca şi anul trecut, proiectul va acoperi zona Bulevardului Kiseleff (pentru activităţi sportive) şi Calea Victoriei, cu străzile adiacente, pentru activităţi şi evenimente culturale. Elementul de noutate îl reprezintă extinderea activităţilor spre toate sectoarele Capitalei. În fiecare sector vor fi patru weekenduri cu porţiuni închise de străzi, cu multă muzică, sport şi voie bună, cu artă în toate formele sale. Străzile urmează să fie anunţate de fiecare primărie de sector în parte. Activităţile din cadrul proiectului <Străzi deschise> se vor adresa tuturor categoriilor de public şi vor include spectacole de teatru, mini spectacole pentru copii, expoziţii, recitaluri de muzică şi poezie, ateliere pentru copii/adolescenţi/tineri, lectură de text, activităţi sportive şi educaţionale”, încheie Bujduveanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici