Deces la Botoşani din cauza virusului gripal

O femeie în vârstă de 40 de ani, din judeţul Botoşani, a murit din cauza gripei, acesta fiind al treilea deces cauzat de virusul gripal înregistrat în ţară, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1080 afișări
Imaginea articolului Deces la Botoşani din cauza virusului gripal

Deces la Botoşani din cauza virusului gripal

DSP Botoşani a anunţat, marţi, că femeia de 40 de ani care a murit avea mai multe afecţiuni şi a încercat să se trateze acasă de gripă.

"Este vorba despre o femeie care avea diabet şi a făcut şi gripă. În consecinţă, aceasta a decedat, pentru că a încercat să se trateze mai mult acasă. Am înţeles că a ajuns mai târziu la spital", a declarat, pentru MEDIAFAX, Gabriela Ioniţă, purtătorul de cuvânt al DSP Botoşani.

La rândul lor, reprezentanţii Spitalului Judeţean Botoşani au declarat că pacienta fusese internată săptămâna trecută şi a murit luni, la Secţia Terapie Intensivă.

Acesta este al treilea caz de deces cauzat de gripă, în ţară, după ce un adolescent de 15 ani a murit, în Sălaj, şi o femeie de 69 de ani a murit în Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici