Decizia Guvernului: ce se va întâmpla cu punctul de frontieră Nădlac 2

  • Punctul de frontieră Nădlac 2 se închide pentru transportul de persoane
  • Va fi rezervat exclusiv transportului de marfă
  • Şi declaraţia pe propria răspundere pentru transportatori o să fie simplificată
26697 afișări
Imaginea articolului Decizia Guvernului: ce se va întâmpla cu punctul de frontieră Nădlac 2

Decizia Guvernului: ce se va întâmpla cu punctul de frontieră Nădlac 2

Dacă vrei să te întorci în ţară, trebuie să ştii că punctul de frontieră Nădlac 2 nu o să mai fie destinat transportului de persoane. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat în şedinţa de guvern de azi că Nădlac 2 va fi destinat exclusiv transportului de marfă. Totodată, declaraţia pe propria răspundere pentru transporatorii români şi străini va fi simplificată.
 
”Mi se pare o idee bună de a separa practic transportul de marfă de transportul rutier. Purtaţi negocieri cu partenerii maghiari. Cred că declaraţia trebuie simplificată şi pentru şoferii români şi trebuie scoase anumite lucruri din declaraţie, de exemplu obligaţia de a se duce pe cel mai scurt drum la locul de izolare”, a spus Ludovic Orban în timpul şedinţei de guvern, după anunţul făcut de ministrul de Interne.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici