DECIZIE CMSUB. Toţi elevii din Capitală merg de miercuri la şcoală

  • Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti (CMSUB) a decis punerea în aplicare a ordinului miniştrilor Educaţiei şi Sănătăţii de redeschidere a şcolilor.
  • copiii care prezintă certificate medicale şi în continuare trebuie să rămână acasă vor trebui asigurate condiţii pentru şcoala online.
356 afișări
Imaginea articolului DECIZIE CMSUB. Toţi elevii din Capitală merg de miercuri la şcoală

DECIZIE CMSUB. Toţi elevii din Capitală merg de miercuri la şcoală

Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti (CMSUB) a decis punerea în aplicare a ordinului miniştrilor Educaţiei şi Sănătăţii. Astfel, toţi eleviise întoarc fizic la şcoală începând de miercuri.

„Toţi elevii vor participa fizic la ore în şcoli începând de mâine. Evident, acolo unde lucrurile sunt diferite din motive de infrastructură sau alte motive şcolile pot lua în mod punctual decizia de a rămâne online dacă vor dori”, a declarat prefectul Capitalei, Alin Stoica, la finalul şedinţei CMSUB.

Prefectul a spus că pentru copiii care prezintă certificate medicale şi în continuare trebuie să rămână acasă vor trebui asigurate condiţii pentru şcoala online.

Prefectul a mai spus că rămâne în vigoare decizia potrivit căreia pe o rază de 50 de metri în jurul unităţilor şcolare toată lumea care staţionează este obligată să poarte mască, însă aceasta nu se referă la trecători.

Alin Stoica a precizat că în cazul în care unul dintre elevi este confirmat cu Covid, conducerea şcolii va trece clasa respectivă în online, iar dacă se înregistrează astfel de cazuri în mai multe clase Consiliul de Administraţie poate lua decizia de a trece toată şcoala în online, cu avizul DSP.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici