Declaraţiile halucinante ale unei tinere dată dispărută de familie: Voiam să fac like-uri şi urmăritori. Poliţia încă o caută

O tânără de 18 ani din localitatea Tălmaciu, judeţul Sibiu, căutată de două zile de poliţişti, după ce familia a dat-o dispărută, a postat pe Facebook o fotografie cu inimioare şi a scris că vrea să facă like-uri şi urmăritori. Poliţiştii o caută în continuare.

2494 afișări
Imaginea articolului Declaraţiile halucinante ale unei tinere dată dispărută de familie: Voiam să fac like-uri şi urmăritori. Poliţia încă o caută

Declaraţiile halucinante ale unei tinere dispărute: Voiam să fac like-uri şi urmăritori. Poliţia încă o caută

Potrivit Poliţiei Sibiu, fata de 18 ani a plecat vineri din locuinţa sa din Tălmaciu şi nu s-a mai întors. Familia a dat-o dispărută, iar poliţiştii au început căutările şi au cerut şi sprijinul populaţiei, după ce i-au făcut publice semnalmentele şi fotografia.

Astfel, fata are 1,65 metri înălţime, aproximativ 60 de kilograme, constituţie atletică, păr negru, lung şi ochii căprui. „Persoanele care pot oferi detalii despre această tânără sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie“, au anunţat reprezentanţii IPJ Sibiu.

Oamenii legii au urmărit şi activitatea tinerei pe reţelele de socializare, unde ea a continuat să scrie în tot acest timp. „Dacă tot sunt dispărută...”, un comentariu la o fotografie cu inimoare, sau „Voiam să fac like-uri şi urmăritori”, apare scris pe contul său de Facebook.

Zeci de persoane au reacţionat la postarea ei. Unii dintre internauţi s-au amuzat, alţii au certat-o. „Anunţă şi tu când mai pleci... Nu se face aşa... Anunţă.... Eşti majoră, da e important să anunţi unde mergi... Părinţii tai oricât de stricţi ar fi trebuie anunţaţi”, a scris o altă prietenă virtuală a fetei.

Poliţiştii au încercat să discute cu tânăra, dar n-au avut succes. Acum continuă să o caute pentru a stabili cu exactitate dacă ea a plecat de acasă de bunăvoie sau dacă e în pericol.

„Poliţiştii sunt la curent cu absolut toată activitatea ei de pe reţelele de socializare, dar rămâne în atenţia noastră pentru că trebuie să lămurim cu exactitate circumstanţele şi împrejurările în care a plecat şi dacă vrea sau nu să revină la domiciliu“, a declarat, pentru MEDIAFAX, Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici