Defecţiune la sistemul de semnalizare pe calea ferată Chitila-Buftea. Se circulă pe un singur fir

CFR SA anunţă că trenurile circulă pe un singur fir şi staţionează câte 10-15 minute pentru trecerea garniturilor din sens opus, din cauza unei defecţiuni la sistemul de semnalizare apărută între staţiile Chitila şi Buftea.

61 afișări
Imaginea articolului Defecţiune la sistemul de semnalizare pe calea ferată Chitila-Buftea. Se circulă pe un singur fir

Defecţiune la sistemul de semnalizare pe calea ferată Chitila-Buftea. Se circulă pe un singur fir

CFR SA informează că traficul feroviar pe intervalul Chitila - Buftea se desfăşoară în condiţii speciale, doar pe un singur fir, din cauza unui deranjament înregistrat la sistemul de semnalizare.

Personalul de specialitate al Regionalei CF Bucureşti este pe teren pentru remedierea deranjamentului.

„Trenurile care circulă la această oră între staţiile Chitila şi Buftea, pe firul I, înregistrează staţionări de 15-20 de minute/tren, pentru trecerea garniturilor şi din sensul opus”, transmite compania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici