Degajare de fum în staţia de metrou Costin Georgian. Călătorii au fost evacuaţi

Pompierii şi angajaţii Metrorex intervin miercuri la staţia Costin Georgian, unde a fost semnalată o degajare de fum. Potrivit ISU Bucureşti, pompierii intervin pentru identificarea focarului, în urma unei degajări de fum la staţia de metrou Costin Georgian.

216 afișări
Imaginea articolului Degajare de fum în staţia de metrou Costin Georgian. Călătorii au fost evacuaţi

Degajare de fum în staţia de metrou Costin Georgian. Călătorii au fost evacuaţi

„A fost luată măsura de evacuare a călătorilor. Circulaţia metroului este oprită pe ambele sensuri. Se acţionează pentru identificarea focarului. Nu sunt victime”, a transmis ISU.

Conform Metrorex, ca urmare a unei defecţiuni tehnice la intrarea în staţia Costin Georgian, în jurul orei 14.00, circulaţia trenurilor de metrou a fost reorganizată.

Compania precizează că se circulă în sistem pendulă, pe un singur fir.

ISU Bucureşti anunţă că din informatiile preliminare s-a produs un scurtcircuit la consola şinei de contact.

Pompierii au acţionat cu stingătoare, iar incendiul a fost lichidat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici