Degajări mari de fum în Măgurele din cauza unui incendiu izbuncit la un depozit de anvelope

Pompierii intervin, duminică, pentru a stinge un incendiu de pe Şoseaua de Centură, unde au luat foc mai multe cauciucuri, fiind şi degajări mari de fum, informează ISU Bucureşti-Ilfov. Incendiul a fost localizat.

193 afișări
Imaginea articolului Degajări mari de fum în Măgurele din cauza unui incendiu izbuncit la un depozit de anvelope

Degajări mari de fum în Măgurele din cauza unui incendiu izbuncit la un depozit de anvelope

Pompierii intervin, duminică, pentru a lichida un incendiu de anvelope produs în Măgurele, pe Şoseaua de Centură. Incendiul este întins pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi, fiind şi degajări mari de fum, informează ISU Bucureşti-Ilfov.

La acţiune intervin şase autospeciale de stingere.

Potrivit sursei citate, există posibilitatea ca incendiul să se propage către autoturismele parcate în apropiere.

Incendiul a fost localizat de către pompieri. Nu sunt victime.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici