Deputatul Liana Dumitrescu, internată la "Elias". Medicii sunt rezervaţi privind evoluţia stării ei

Deputatul Liana Dumitrescu, care reprezintă etnia macedoneană în Parlament, este internată la Spitalul Elias din Bucureşti, unde s-a prezentat cu dureri puternice de cap, medicii fiind rezervaţi cu privire la evoluţia stării sale de sănătate, potrivit unor surse apropiate familiei.

81 afișări
Imaginea articolului Deputatul Liana Dumitrescu, internată la "Elias". Medicii sunt rezervaţi privind evoluţia stării ei

Deputatul Liana Dumitrescu, internată la "Elias". Medicii sunt rezervaţi privind evoluţia stării ei (Imagine: www.cdep.ro)

Liana Dumitrescu a venit, marţi, la Spitalul "Elias", acuzând dureri puternice de cap.

Starea sa s-a agravat în orele următoare, medicii fiind rezervaţi în privinţa evoluţiei ulterioare, potrivit surselor citate.

Liana Dumitrescu - de profesie jurist - va împlini, joi, 38 de ani, ea fiind născută în 20 ianuarie 1973, la Craiova.

Ea este, din 2008, deputat de Neamţ, din partea Asociaţiei Macedonenilor din România.

Dumitrescu a fost deputat şi în legislatura 2004 - 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici