Deschiderea anului şcolar, amânată la o şcoală din Arad, unde continuă lucrările de reabilitare

Aproximativ 900 de elevi care învaţă la Colegiul Pedagogic din Arad vor începe cursurile în data de 17 septembrie, decizia fiind luată de conducerea unităţii, cu acordul Inspectoratului Şcolar, pentru că lucrările de reabilitare a clădirii nu au fost finalizate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

85 afișări
Imaginea articolului Deschiderea anului şcolar, amânată la o şcoală din Arad, unde continuă lucrările de reabilitare

Deschiderea anului şcolar, amânată la o şcoală din Arad, unde continuă lucrările de reabilitare

Directorul Colegiului Naţional “Preparandia – Dimitrie Ţichindel” din Arad, Sorin Haiduc, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că aproximativ 900 de elevi de la clasele gimnaziale şi de liceu vor începe cursurile în data de 17 septembrie.

Decizia a fost luată, cu acordul Inspectoratului Şcolar Arad, pentru că lucrările de reabilitare a clădirii nu au fost încă finalizate.

“Începerea cursurilor s-a amânat cu o săptămână. Am avut lucrări de reabilitare de un an de zile, termenul de finalizare este la sfârşitul lunii septembrie, şi urmează să fie finalizate, dar din cauza prafului şi a faptului că nu a fost finalizată lucrarea, nu am putut să începem în condiţii foarte bune în data de 11 septembrie cursurile şi am amânat, cu acordul inspectoratului şcolar, până în data de 17 septembrie şi o să recuperăm orele ulterior. Aproximativ 900 de elevi amână începerea şcolii, clasele de învăţământ primar au început, doar gimnaziul şi liceul au rămas”, a afirmat Sorin Haiduc.

Potrivit directorului unităţii de învăţământ, clădirea a fost reabilitată cu bani de la Primăria Arad, iar lucrările au constat în schimbarea acoperişului, a instalaţiei electrice şi a geamurilor.

În total, aproximativ 1.400 de elevi învaţă la Colegiul Pedagogic din Arad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici