Descinderi în Ploieşti, într-un dosar vizând persoane suspectate de proxenetism şi prostituţie

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova participă, miercuri, la patru descinderi organizate în Ploieşti, percheziţiile desfăşurându-se într-un dosar în care mai multe persoane sunt suspectate de săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi prostituţie.

350 afișări
Imaginea articolului Descinderi în Ploieşti, într-un dosar vizând persoane suspectate de proxenetism şi prostituţie

Descinderi în Ploieşti, într-un dosar vizând persoane suspectate de proxenetism şi prostituţie (Imagine: Ciprian Sterian/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit datelor furnizate de Poliţia Prahova, cele patru percheziţii au loc la adrese din municipiul Ploieşti, imobile despre care anchetatorii au indicii că ar fi spaţii de practicare a prostituţiei.

Surse apropiate anchetei au declarat că activitatea infracţională a proxeneţilor şi prostituatelor se desfăşura sub paravanul unor saloane cosmetice şi de masaj.

Aceleaşi surse au declarat că în urma descinderilor unele dintre prostituate au fost prinse în flagrant.

La ora transmiterii acestei ştiri, percheziţiile sunt în desfăşurare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici