Descoperire inedită în Sibiu: o bombă de aruncător a fost găsită pe marginea drumului DJ 106

  • O bombă de aruncător a fost găsită pe marginea drumului DJ 106 în judeţul Sibiu, după ce un cetăţean a sunat la 112, anunţă ISU Sibiu.
  • Pirotehnicienii sibieni s-au ocupat de identificarea şi preluarea bombei.
  • În cazul găsirii unor astfel de elemente periculoase, ISU Sibiu recomandă cetăţenilor respectarea cu stricteţe a unor măsuri.
1254 afișări
Imaginea articolului Descoperire inedită în Sibiu: o bombă de aruncător a fost găsită pe marginea drumului DJ 106

Descoperire inedită în Sibiu: o bombă de aruncător a fost găsită pe marginea drumului DJ 106

Echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Căpitan Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu s-a deplasat la faţa locului unde a identificat un element de muniţie, bombă aruncător calibrul 82 mm, care deşi se afla în stare avansată de degradare avea focosul activ, fiind un real pericol în condiţiile unui impact.

Pirotehnicienii sibieni au procedat la identificarea, ridicarea, transportarea şi depozitarea în siguranţă, în vederea distrugerii ulterioare a elementului de muniţie.

În cazul găsirii unor astfel de elemente periculoase, ISU Sibiu recomandă cetăţenilor respectarea cu stricteţe a următoarelor măsuri: să sune imediat la numărul de urgenţă 112; să nu atingă muniţia neexplodată; să se îndepărteze de locul în care le-au găsit; să ţină copiii şi animalele departe de locul periculos; să nu le demonteze componentele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici