Descoperire macabră într-o maşină incendiată din Braşov

  • Cadavrul unei femei a fost găsit, marţi, într-o maşină care a luat foc.
  • Maşina incendiată era parcată în Tărlungeni, judeţul Braşov.
  • Anchetatorii sunt la faţa locului pentru a cerceta cum s-a întâmplat tragedia.
2646 afișări
Imaginea articolului Descoperire macabră într-o maşină incendiată din Braşov

Poliţiştii din Braşov au fost sesizaţi, marţi, prin apel la 112, că o maşină a luat foc în timp ce era parcată în Tărlungeni, din judeţul Braşov.

După ce pompierii braşoveni au lichidat incendiul, în interiorul autovehiculului a fost identificat cadavrul unei femei.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a întâmplat tragedia.

Ancheta este în curs de desfăşurare.

Surse din anchetă au declarat, pentru MEDIAFAX, că femeia găsită decedată în maşină ar avea probleme psihice, astfel că se ia în calcul şi posibilitatea sinuciderii. Maşina dezafectată se afla într-o curte în care erau două butelii de gaz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici