Descoperire şocantă. Cadavru mumificat al unui bărbat a fost descoperit într-un apartament din Timişoara

Cadavrul mumificat al unui bărbat de 64 de ani a fost descoperit, marţi, într-un apartament din Timişoara. Vecinii spun că bărbatul nu şi-a mai ridicat corespondenţa de la sfârşitul anului 2017 şi nici nu a mai fost văzut.

3143 afișări
Imaginea articolului Descoperire şocantă. Cadavru mumificat al unui bărbat a fost descoperit într-un apartament din Timişoara

Descoperire şocantă. Cadavru mumificat al unui bărbat a fost descoperit într-un apartament din Timişoara

Poliţia Timiş a fost sesizată de un bărbat de 56 de ani, rudă a bărbatului mort, că nu l-a mai văzut pe acesta de foarte mult timp.

Poliţiştii au intrat în locuinţă şi, într-o cameră, au găsit cadavrul bărbatului, mumificat.

„Este vorba de un bărbat în vârstă de 64 de ani. Nu are aparţinători. Un verişor al său, un bărbat de 56 de ani, a sesizat organele de poliţie cu privire la dispariţia lui. A spus că nu l-a văzut de foarte mult timp. Nu ştim să spunem cu exactitate de când nu a mai fost văzut. Colegii au fost la apartament, iar într-o cameră au fost găsite mai multe oseminte umane, care au fost ridicate şi predate către IML”, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Poliţiei Timiş.

Vecinii spun că bărbatul găsit mort în apartament nu şi-a mai ridicat corespondenţa şi nu a mai plătit întreţinerea de la sfârşitul anului 2017, când se presupune, de fapt, că ar fi decedat.

Timişoreanul nu are familie şi nici rude apropiate.

Medicii legişti urmează să studieze osemintele ridicate pentru a determina când a murit bărbatul.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru udicere din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici