Descoperire tulburătoare făcută de poliţişti în casa unui bărbat din Galaţi, la o percheziţie

Poliţiştii au găsit, în unei percheziţii efectuate la domiciul unui bărbat de 45 de ani din comuna Lieşti, judeţul Galaţi, o puşcă de vânătoare cu seria ştearsă şi pentru care proprietarul nu avea autorizaţie. Bărbatul a fost reţinut şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

1802 afișări
Imaginea articolului Descoperire tulburătoare făcută de poliţişti în casa unui bărbat din Galaţi, la o percheziţie

Descoperire tulburătoare făcută de poliţişti în casa unui bărbat din Galaţi, la o percheziţie

Poliţiştii de la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au făcut o percheziţie în cadrul unui dosar penal de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, care îl vizează pe un bărbat de 45 de ani. În timpul acţiunii, poliţiştii au descoperit acasă la acesta o armă de vânătoare pentru care nu existau autorizaţii, dar şi mai multe cartuşe letale.

„La domiciliul unui bărbat de 45 de ani, din comuna Lieşti, judeţul Galaţi, poliţiştii au găsit o puşcă de vânătoare, calibrul 12, având seria ştearsă, armă letală supusă autorizării, precum şi 22 de cartuşe, calibrul 12, muniţie letală, acestea fiind deţinute fără drept de persoana în cauză. Bărbatul le-a declarat poliţiştilor că ar fi achiziţionat arma de la un cetăţean moldovean, în urmă cu trei ani, şi în tot acest timp a păstrat-o la domiciliu, cunoscând că este supusă autorizării”, a anunţat IPJ Galaţi.

Gălăţeanul a fost reţinut de poliţişti şi este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi al muniţiilor. El va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Lieşti cu propunere de arestare preventivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici