Designerul român Stephan Pelger a fost găsit mort în casă

Designerul român Stephan Pelger, în vârstă de 43 de ani, a fost găsit mort în locuinţa sa din Sectorul 2 al Capitalei.

4156 afișări
Imaginea articolului Designerul român Stephan Pelger a fost găsit mort în casă

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 8 au fost sesizaţi, prin apel la 112, cu privire la faptul că într-o locuinţă, din Sectorul 2, se află o persoană decedată.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că este vorba despre designerul Stephan Pelger.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, precum şi un echipaj medical care a constat decesul.

„În vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri. Trupul neînsufleţit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, transmite Poliţia Capitalei.

Primele informaţii arată că designerul s-a sinucis.

Stephan Pelger era unul dintre cei mai apreciaţi designeri din România, pasiunea sa pentru modă fiind cunoscută, precum şi modul în care a îmbrăcat, de-a lungul anilor, mai multe vedete din România.

De mai bine de 10 ani, Stephan Pelger suferea de insomnie, ceea ce a dus la depresie. El a povestit, într-o emisiune de televiziune, în urmă cu mai mult timp, că s-a internat de bunăvoie într-un centru de dezintoxicare, pentru că ajunsese să ia peste 40 de pastile pe zi pentru a putea dormi. De asemenea, el a povestit că depresia l-a acaparat încă din copilărie şi că nu a găsit tratament în medicina modernă.

Stephan Pelger avea 43 de ani.

Ultima postare pe Facebook a lui Stephan Pelger datează din 6 iunie: „La mulţi ani Tata ne este dor de tine îmi este foarte dor de tine. Odihneşte-te”, fiind un mesaj pentru tatăl său decedat în 2019, care era născut în 6 iunie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici