Destinaţii îndepărtate sub 2.000 de euro: Mexic, Canada şi China

Marele Zid, Oraşul Interzis, Expoziţia Universală din Shanghai, cascada Niagara, observarea balenelor sau o incursiune printre vestigiile civilizaţiei Maya devin realitate dacă ajungi într-un circuit în China, Canada sau Mexic.

21 afișări
Imaginea articolului Destinaţii îndepărtate sub 2.000 de euro: Mexic, Canada şi China

Destinaţii îndepărtate sub 2.000 de euro: Mexic, Canada şi China (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Destinaţii de vis la preţuri speciale, sub 2.000 de euro de persoană, pot fi o opţiune pentru românii care-şi doresc o vacanţă specială, chiar dacă costul acesteia ar echivala cu al altor patru sejururi petrecute la turci, de exemplu. Dar când spui Mexic, Canada sau China, parcă treci mai uşor peste preţul prohibitiv.

Astfel, cu 1.865 de euro de persoană poţi străbate Mexicul, timp de 13 zile. Imaginează-ţi cum e să pleci dintr-un Bucureşti gri şi, după un zbor cu avionul, să ajungi în Amsterdam şi, de aici, să zbori spre Mexico City. În preţul pachetului de servicii ai incluse 12 nopţi de cazare la hoteluri de 4 stele din Mexico City (3 nopţi), Oaxaca (două nopţi), Tehuantepec (o noapte), San Cristobal (o noapte), Campeche (o noapte), Merida (o noapte) şi Cancun (două nopţi).

Citeşte mai multe despre ofertele de vacanţă în China, Canada şi Mexic pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici