Deszăpezire cu lopata în Dâmboviţa, pentru a scoate o maşină derapată din nămeţi. FOTO şi VIDEO

Jandarmii din Dâmboviţa au pus mâna pe lopată şi au deszăpezit drumul pentru o maşină derapată în zona Piatra Arsă, în care erau 2 adulţi şi 3 copii. Cei din Buşteni au scos din nămeţi 3 maşini cu 10 persoane înzăpezite pe Valea Cerbului.

715 afișări
Imaginea articolului Deszăpezire cu lopata în Dâmboviţa, pentru a scoate o maşină derapată din nămeţi. FOTO şi VIDEO

Deszăpezire cu lopata în Dâmboviţa, pentru a scoate o maşină derapată din nămeţi

Duminică după-amiază, jandarmii, salvamontiştii şi pompierii din Dâmboviţa au fost chemaţi să scoată din zăpadă o maşină care a derapat în zona Piatra Arsă.

Maşina a derapat între Cabana Dichiu şi Cabana Piatra Arsă.

În autoturism erau 2 adulţi şi 3 copii.

Pentru scoaterea autoturismului, echipele au dat zăpada la o parte cu lopeţile.

Şi jandarmii montani din Buşteni au fost chemaţi la trei cazuri de persoane rămase înzăpezite cu maşinile pe Valea Cerbului. Jandarmii spun că în cele 3 maşini erau zece persoane, dar niciuna nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Jandarmii montani recomandă turiştilor să se informeze în legătură cu starea vremii şi să-şi echipeze autoturismele, întucât la munte a nins abundent.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici