Deţinutul care a evadat din Penitenciarul Timişoara, prins după mai puţin de două ore

Deţinutul care a evadat din punctul de lucru deschis al Penitenciarului Timişoara a fost prins, miercuri, după mai puţin de două ore de la momentul în care a părăsit locul de muncă.

913 afișări
Imaginea articolului Deţinutul care a evadat din Penitenciarul Timişoara, prins după mai puţin de două ore

Un bărbat condamnat pentru furt calificat a evadat din Penitenciarul Timişoara

Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului Timişoara, deţinutul Sandor-Gyorgy Kovacs, în vârstă de 36 de ani, condamnat definitiv la 2 ani, 6 luni de închisoare pentru furt calificat, care a evadat în jurul orei 7.30, a fost prins în jurul orei 9.00, în localitatea Ianova, din judeţul Timiş.
 
„Deţinutul care a părăsit un punct de lucru de pe raza localităţii Timişoara, a fost identificat şi capturat, în jurul orei 09.00, în localitatea Ianova, jud Timiş, de către o echipă de căutare constituită din poliţişti de penitenciare, angajaţi ai Penitenciarului Timişoara”, anunţă reprezentanţii Penitenciarului.
 
În acest caz a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara. Fapta deţinutului este asimilată evadării şi se pedpseşte cu închisoare de la şase luni la trei ani.
 
Deţinutul Sandor-Gyorgy Kovacs, în vârstă de 36 de ani, condamnat definitiv la 2 ani, 6 luni de închisoare pentru furt calificat, ispăşea pedepsa în regim deschis, la un punct de lucru, când a evadat.

Ştirea iniţială:

Deţinutul Sandor-Gyorgy Kovacs, în vârstă de 36 de ani, condamnat definitiv la 2 ani, 6 luni de închisoare pentru furt calificat, şi care ispăşea pedepsa în regim deschis, a părăsit, miercuri dimineaţa, punctul de lucru exterior, au anunţat reprezentanţii Penitenciarului Timişoara.

„În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Timiş, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră”, spun reprezentanţii Penitenciarului.

Potrivit acestora, părăsirea fără autorizare a punctului de lucru aflat în exteriorul locului de deţinere este asimilată infracţiunii de evadare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici