Deţinutul care a evadat dintr-o clinică medicală din Argeş, prins după ce poliţiştii au tras focuri de armă

Poliţiştii din Argeş l-au prins, joi dimineaţa, pe deţinutul care a reuşit să evadeze dintr-o clinică medicală, sărind pe geam, acesta fiind găsit pe un câmp. Pentru prinderea bărbatului, oamenii legii au tras focuri de armă, fără a fi rănite persoane sau provocate pagube.

472 afișări
Imaginea articolului Deţinutul care a evadat dintr-o clinică medicală din Argeş, prins după ce poliţiştii au tras focuri de armă

Deţinutul care a evadat dintr-o clinică medicală din Argeş, prins după ce poliţiştii au tras cu arma

Reprezentanţii Poliţiei Argeş au declarat că în urma căutărilor, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Albota l-au găsit pe bărbatul evadat pe un teren viran de pe raza localităţii Albota.

„Pentru prinderea acestuia a fost efectuat uz de armă, fără a fi rănite persoane sau provocate pagube”, au declarat sursele citate.

Bărbatul se află în custodia luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş şi va fi condus la sediul poliţiei pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Deţinutul Ioniţă Florin Cristian, în vârstă de 24 de ani, condamnat definitiv la 2 ani şi 1 lună de închisoare pentru lovire sau alte violenţe, a plecat miercuri de la un centru medical din Piteşti, unde se afla pentru investigaţii de specialitate.

Taguri:
deţinut,
evadare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici