Deţinutul de la PMS Mărgineni dispărut luna trecută a fost prins într-o pădure din Dâmboviţa

Nicolae Eugen Galeş, deţinutul aflat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni, judeţul Dâmboviţa, care a evadat în luna martie de la Judecătoria Moreni, a fost identificat şi prins duminică în pădurea de lângă localitatea dâmboviţeană Ocniţa, de către poliţişti, în urma sesizării unui pădurar.

107 afișări
Imaginea articolului Deţinutul de la PMS Mărgineni dispărut luna trecută a fost prins într-o pădure din Dâmboviţa

Deţinutul de la PMS Mărgineni dispărut luna trecută a fost prins într-o pădure din Dâmboviţa (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Potrivit şefului IPJ Dâmboviţa, comisar Vasile Tache, deţinutul a fost descoperit de către un pădurar în zona pădurii Ocniţa, care a sesizat Poliţia.

"A fost descoperit de către un pădurar care a sesizat Poliţia, a fost imobilizat, iar din primele relatări se pare că s-a ascuns în zonă. Acum, va fi dus la IPJ Dâmboviţa pentru audieri şi urmează să vedem împrejurările în care a evadat şi ce a făcut în tot acest timp. El riscă o pedeapsă suplimentară pentru evadare", a declarat comisar şef Vasile Tache, şeful IPJ Dâmboviţa.

Deţinutul Nicolae Eugen Galeş a fost întrebat despre evadare de către jurnalişti în primele momente de la capturare şi a răspuns că este urmărit "în legătură cu o invenţie pe care a realizat-o".

"Am făcut o invenţie şi din această cauză mă urmăreşte toată lumea. Asta e tot", a declarat Nicolae Eugen Galeş.

La ora transmiterii acestei ştiri, Galeş a fost preluat de către poliţişti şi este transportat la sediul IPJ Dâmboviţa, unde va fi audiat.

Nicolae Eugen Galeş, încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni, a fugit, în 9 martie, de sub escorta gardienilor care îl însoţeau la Judecătoria Moreni, unde se afla ca parte într-un proces.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici