Deva: Maraton fotbalistic, la care au participat şi poliţişti, pentru a marca solstiţiul

Un maraton fotbalistic de 24 de ore, la care au participat 48 de echipe, jumătate fiind formate din poliţişti, s-a desfăşurat, până vineri dimineaţă, la Deva, pentru a marca "Solstiţiul de vară la fotbal".

68 afișări
Imaginea articolului Deva: Maraton fotbalistic, la care au participat şi poliţişti, pentru a marca solstiţiul

Deva: Maraton fotbalistic, la care au participat şi poliţişti, pentru a marca solstiţiul (Montaj foto)

Peste 500 de fotbalişti amatori, cu vârste cuprinse între 16 şi 65 de ani, organizaţi în 48 de echipe, din care jumătate formate numai din poliţişti, au jucat fotbal timp de 24 de ore, de joi de la ora 10.00 şi până vineri la ora 10.00, pentru a marca "Solstiţiul de vară la fotbal".

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, inspectorul principal Bogdan Niţu, evenimentul a fost organizat de instituţie şi de Asociaţia Sportivă "Parângul", a poliţiştilor hunedoreni.

"Este un eveniment menit să promoveze mişcarea sportivă şi marcăm în acelaşi timp şi solstiţiul de vară. Competiţia s-a desfăşurat pe terenul de sport al IPJ Hunedoara. Au fost 500 de fotbalişti amatori, organizaţi în 48 de echipe. 24 de echipe au fost formate numai de poliţişti din diferite structuri ale IPJ Hunedoara şi ale subunităţilor", a declarat, vineri, după terminarea competiţiei, inspectorul principal Bogdan Niţu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici