Deva: Patru tineri au murit după ce maşina în care se aflau a intrat sub un tir, pe DN 7 - VIDEO

Patru tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani şi-au pierdut viaţa, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN7, în localitatea hunedoreană Mintia, după ce maşina în care se aflau a intrat sub roţile unui tir ce venea din sens opus.

319 afișări
Imaginea articolului Deva: Patru tineri au murit după ce maşina în care se aflau a intrat sub un tir, pe DN 7 - VIDEO

Deva: Patru tineri au murit după ce maşina în care se aflau a intrat sub un tir, pe DN 7 (Captură video)

Potrivit martorilor, autoturismul în care se aflau cei patru, trei băieţi şi o fată, circula cu viteză mare, iar după o curbă şoferul nu a mai putut controla maşina, care s-a rotit pe şosea şi a intrat într-un tir.

"Avea viteză foarte mare. A făcut mai multe depăşiri, apoi a intrat în derapaj, s-a rotit pe şosea şi a intrat direct în noi. Colegul meu care era la volanul autotrenului nu a mai putut face nimic", a declarat şoferul de rezervă de pe tir, Nicolae Petre.

În urma impactului, cei patru tineri au murit pe loc.

Cadavrele celor patru au fost scoase dintre fiarele contorsionate de către echipajele de descarcerare.

"Procedurile de resuscitare s-au derulat simultan cu cele de descarcerare. Din păcate, tinerii aveau răni mult prea grave şi nu s-a mai putut face nimic pentru ei", a declarat purtătorul de cuvânt al inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iancu de Huendoara, locotenentul Anemona Doda.

Cei patru tineri sunt din două sate situate la câţiva kilometri de Deva. La scurt timp după accident, rudele victimelor au ajuns la faţa locului. Fratele uneia dintre victime spune că băieţii erau prieteni de mici, însă nu se mai văzuseră de un an, când unul dintre ei a plecat în străinătate la muncă. Acesta se întorsese vineri seară, cu maşina implicată în accident, un BMW 318, şi au plecat împreună la un club din Deva. Proprietarul maşinii era obosit, aşa că la volan s-a urcat prietenul său de 20 de ani.

Circulaţia pe Drumul Naţional 7, între Deva şi Timisoara, a fost blocată timp de peste două ore din cauza accindetului. Poliţiştii au deviat maşinile mici pe o rută ocolitoare, un drum judeţan care traversează comuna prin Brănişca.

Video Stirileprotv.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici