Dezastru ecologic în Buzău: o alunecare de teren a distrus zeci de hectare de păşune şi pădure

  • O alunecare de teren a afectat 10 hectare de pădure şi 20 de hectare de păşune din judeţul Buzău.
  • Incidentul a avut loc joi seara, iar autorităţile locale încearcă să devieze cursul unui pârâu.
  • În zona afectată nu sunt case sau drumuri.
1361 afișări
Imaginea articolului Dezastru ecologic în Buzău: o alunecare de teren a distrus zeci de hectare de păşune şi pădure

Alunecarea de teren a afectat 30 de hectare de pădure şi păşune din localitatea Bâsca Rozilei, Nehoiu, judeţul Buzău.

Potrivit reprezentanţilor ISU, cea mai apropiată casă se află la aproximativ 700 de metri, astfel încât surparea nu a produs pagube şi nu pune în pericol comunitatea.

Totuşi, având în vedere suprafaţa afectată, autorităţile locale intervin cu ajutorul unui utilaj pentru a devia un pârâu. Zona este supravegheată pentru a fi depistate alte alunecări de teren.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici