Ravagii produse de ploi în Prahova: Copaci căzuţi şi inundaţii, în Sinaia şi Ploieşti. Alunecăre de teren într-o localitate

Ploile abundente din ultimele ore au produs pagube în judeţul Prahova. Un restaurant a fost inundat în Cornu, un drum judeţean a fost blocat de aluviuni, iar în Proviţa de Sus a avut loc o alunecare de teren.

1044 afișări
Imaginea articolului Ravagii produse de ploi în Prahova: Copaci căzuţi şi inundaţii, în Sinaia şi Ploieşti. Alunecăre de teren într-o localitate

Ravagii produse de ploi în Prahova: Copaci căzuţi şi inundaţii, în Sinaia şi Ploieşti. Alunecăre de teren într-o localitate

Potrivit ISU Prahova, pompierii au intervenit pentru înlăturarea a trei copaci căzuţi pe o şosea, pe o cale de acces şi pe o clădire în Sinaia şi Ploieşti.

De asemenea, au fost semnalate inundaţii într-un restaurant la Cornu, un subsol de bloc la Breaza şi un beci locuinţă la Câmpina.

Drumul Judeţean 102 I, în dreptul localităţii Lunca Mare, a fost blocat de aluviuni. Alte 10 curţi au fost inundate la Măgureni, Poienarii Burchi, Rafov, Valea Călugărească şi Proviţa de Jos.

Conform ISU Prahova, în noaptea de marţi spre miercuri, în localitatea Proviţa de Sus s-a produs o alunecare de teren. Acesta se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 90 de metri pătraţi.

Alunecarea a afectat marginea drumului comunal din dale pe lungime de aproximativ 6 metri. „La 10 metri de alunecarea de teren este şi o casă care nu prezintă fisuri, dar în care locuiesc 2 familii (8 adulţi şi 2 copii). Nu se impune evacuarea şi nici închiderea drumului comunal”, a transmis ISU Prahova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici