Dezinfectant ambalat în tuburi de cremă pentru picioare. Explicaţia firmei producătoare

Un videoclip în care o persoană dintr-o comună din Timiş desface un pachet de protecţie împotriva coronavirus primit de la primărie a ajuns viral pe reţelele sociale.

5208 afișări
Imaginea articolului Dezinfectant ambalat în tuburi de cremă pentru picioare. Explicaţia firmei producătoare

Dezinfectant ambalat în tuburi de cremă pentru picioare. Explicaţia firmei producătoare

Bărbatul a descoperit că sub ambalajul tubului de gel igienizant scrie cu totul altceva. Pe imagini se poate observa că după ce abalajul este îndepărtat pe gel scrie "cremă pentru picioare obosite".

Producătorul a venit însă cu o explicaţie.

Firma producătoare a spus într-un comunicat emis că a existat o cerere foarte mare pentru gel dezinfectant pe piaţă, aşa că pentru a grăbi procesul de producţie în luna aprilie a folosit ambalajele pe care le avea la dispoziţie în depozit, în acel moment.

"Într-adevăr, o parte din produsele „Gel igienizant de mâini cu argint coloidal” au fost livrate în flacoane de plastic destinate altui produs, peste care a fost aplicată o etichetare integrală cu informaţiile şi eticheta de produs a Gel igienizant de mâini cu argint coloidal. Ambalajele erau neutilizate, goale şi sterile şi au permis ambalarea în condiţii de maximă igienă a gelului dezinfectant."

Firma producătoare a precizat că „Gelul igienizant pentru mâini cu argint coloidal este 100% sigur, igienizant şi nu dispune de niciun fel de reziduu de la vreun alt produs."
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici