DiCaprio-Bolsonaro, ciocnire cu tweet-uri pe tema Amazon

Actorul îi invită pe tinerii brazilieni să voteze la următoarele alegeri gândindu-se la viitor: „Ceea ce se întâmplă acolo este important pentru planetă”. Răspunsul ironic al preşedintelui brazilian: „Vă mulţumesc pentru sprijin!”

254 afișări
Imaginea articolului DiCaprio-Bolsonaro, ciocnire cu tweet-uri pe tema Amazon

DiCaprio-Bolsonaro, ciocnire cu tweet-uri pe tema Amazon

Întrebare şi răspuns pe Amazon între preşedintele brazilian Jair Bolsonaro şi Leonardo DiCaprio. Actorul american, ecologist care se află de mult timp în fruntea grupurilor care protejeză planeta, în special pădurile, a postat pe Twitter în care i-a invitat pe tineri să meargă să voteze la următoarele alegeri din Brazilia (care vor avea loc pe 2 octombrie) gândindu-se la viitorul Pământului.

„Brazilia găzduieşte Amazonul şi alte ecosisteme critice pentru schimbările climatice. Ceea ce se întâmplă acolo este important pentru noi toţi, iar votul tinerilor este esenţial pentru a conduce schimbarea pentru o planetă sănătoasă”, a scris DiCaprio pe Twitter. Apelul vedetei nu conţine referiri explicite la Bolsonaro, dar preşedintele brazilian a fost adesea criticat pentru politicile sale de reducere a protecţiei mediului.

Bolsaro i-a răspuns sarcastic actorului pe reţelele de socializare: „Mulţumesc pentru sprijin, Leo! Este foarte important ca toţi brazilienii să voteze la următoarele alegeri. Oamenii noştri vor decide dacă vor să ne păstreze suveranitatea asupra Amazonului sau să fie conduşi de escroci care servesc interese speciale străine.”

Liderul brazilian l-a corectat apoi pe DiCaprio pe un tweet anterior: „Oricum, fotografia pe care aţi postat-o ​​pentru a vorbi despre incendiile din Amazon în 2019 este din 2003. Sunt oameni care ar dori să aresteze cetăţenii brazilieni care fac acest gen de greşeală, aici la noi.Sat. Dar sunt împotriva acestei idei tiranice. Aşa că te iert. O îmbrăţişare din Brazilia!”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici