Familia Alexandrei Măceşanu chemată luni la DIICOT să ridice certificatul constatator al morţii fetei

DIICOT a chemat familia Măceşanu, luni, la sediul instituţiei, pentru a ridica certificatul constatator al morţii Alexandrei. Cumpănaşu a anunţat că nimeni nu va ridica documentul, deoarece familia nu recunoaşte decesul fetei.

1531 afișări
Imaginea articolului Familia Alexandrei Măceşanu chemată luni la DIICOT să ridice certificatul constatator al morţii fetei

DIICOT a cerut familiei Alexandrei să ridice certificatul constatator al morţii fetei

Potrivit unor surse din cadrul DIICOT, familia Alexandrei a fost chemată, luni, să ridice certificatul constatator al morţii tinerei. Pe de altă parte, Alexandru Cumpănaşu a precizat că nimeni nu va ridica documentul.

„Nu ridicăm certificatul de deces! Dragi romani, pentru ca ridicolul si abuzul justitiei romane sa fie maxim, DIICOT a cerut familiei mele sa vina sa ridice certificatul de deces pe numele Alexandrei, ingerului nostru si al multor romani. (...) Decizia familiei mele dupa ce ne-am consultat la rece nu la cald este una foarte clara: Nu vom ridica acest certificat. Nu recunoaştem decesul Alexandrei în acel butoi”, a scris pe Facebook Alexandru Cumpănaşu.

Potrivit unchiului Alexandrei Măceşanu, luni, 23 decembrie, familia fetei va da o declaraţie prin care anunţăne că refuză să ridice documentul.

Gheorghe Dincă, în prezent arestat preventiv, a spus că atât pe Luiza Melencu, cât şi pe Alexandra Măceşanu, le-a ucis. Analizele INML au arătat că rămăşiţele Alexandrei Măceşanu sunt cele din butoiul găsit în curtea lui Gheorghe Dincă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici