Video DIICOT a destructurat o reţea de români şi turci care traficau zeci de kilograme de droguri

Procurorii DIICOT au destructurat un grup infracţional organizat, format din şase persoane, cetăţeni români şi turci, care introduceau heroină periodic în România, care era vândută şi în Germania.

71 afișări

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Structura Centrală au destructurat un grup infracţional organizat, format din şase persoane, cetăţeni români şi turci, specializat în traficul de droguri pe relaţia Turcia-Bulgaria-România, se arată într-un comunicat de marţi al procurorilor.

Membrii grupării aduceau periodic din Turcia cantităţi cuprinse între şase şi zece kilograme de heroină, drogurile fiind vândute în România sau Germania.

Drogurile erau ascunse în torpedoul unui autoturism şi transportate din Turcia în România de către M.N., de 24 ani şi B.A., de 47 ani, ambii din Buzău, iar în România erau preluate de către M.V.G., liderul din România al grupării şi B.E.I., de 29 ani, din Lugoj, Judeţul Timiş, R.I. de 56 ani, din Bucureşti şi C.M., de 40 de ani, cetăţean turc, cu reşedinţa în România.

Instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a celor şase inculpaţi.

Valoarea de piaţă a cantităţii de zece kilograme de heroină depăşeşte 150.000 de euro.

La acest dosar au lucrat şi ofiţeri de poliţie din IGPR - DCCO şi cu autorităţile judiciare bulgare şi continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi tragerii la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate în săvârşirea acestor fapte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici