DIICOT: Dosarul privind crimele din Caracal e soluţionat de procurori din conducere, sub coordonarea lui Felix Bănilă

DIICOT anunţă că dosarul privind crimele din Caracal, preluat de la colegii din Craiova, va fi instrumentat sub coordonarea directă a procurorului-şef, Felix Bănilă, iar soluţionarea cauzei a fost asumată de procurori cu funcţii de conducere, ancheta fiind derulată cu „maximă celeritate”.

823 afișări
Imaginea articolului DIICOT: Dosarul privind crimele din Caracal e soluţionat de procurori din conducere, sub coordonarea lui Felix Bănilă

DIICOT anunţă că dosarul privind crimele din Caracal e soluţionat de procurori din conducere, sub coordonarea lui Felix Bănilă

„Urmare a preluării dosarului nr. 203/D/P/2019 de la Serviciul Teritorial Craiova de către D.I.I.C.O.T – Structura Centrală – Secţia de Combatere a Criminalităţii Organizate, soluţionarea acestuia a fost asumată de către procurori cu funcţii de conducere din cadrul direcţiei sub coordonarea directă a procurorului şef, urmărirea penală fiind desfăşurată cu maximă celeritate pentru stabilirea adevărului judiciar”, informează DIICOT.

Procurorii DIICOT, structura centrală, au preluat, joi, dosarul crimelor din Caracal, de la structura Direcţiei din Craiova.

DIICOT Craiova a reunit, în data de 27 iulie, dosarele ce vizau dispariţia Alexandrei şi a Luizei.

Dosarul Luizei a fost preluat de DIICOT Craiova în 6 iunie, prin declinare de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova.

Taguri:
diicot,
caz caracal,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici