Dinu Pescariu, la DNA în dosarul disjuns din cauza Microsoft: M-au informat că am calitatea de inculpat

Dinu Pescariu s-a prezentat, vineri dimineaţă, la DNA, pentru a fi informat de către procurori că are calitatea de inculpat în dosarul disjuns din cauza Microsoft. Acuzaţiile din acestă cauză vizează spălarea de bani.

201 afișări
Imaginea articolului Dinu Pescariu, la DNA în dosarul disjuns din cauza Microsoft: M-au informat că am calitatea de inculpat

Dinu Pescariu, la DNA în dosarul disjuns din cauza Microsoft: M-au informat că am calitatea de inculpat

„M-au chemat pentru a mă anunţa că se schimba încadrarea, din suspect în inculpat. Este vorba de o infracţiune de spălare de bani, ar fi o faptă mai veche, denuntaţă de Fujitsu Siemens”, a declara Dinu Pescariu, pentru Mediafax.

La mijlocul lunii decembrie a anului trecut, fostul tenisman a fost chemat de către procurorii anticorupţie pentru a fi informat că are calitatea de suspect în cadrul acestui dosar.

Fostul ministru Gabriel Sandu, fostul şef al Microsoft România Călin Tatomir şi oamenii de afaceri Claudiu Florică şi Dinu Pescariu au fost trimişi în judecată, în septembrie, într-un alt dosar Microsoft, fiind acuzaţi că au prejudiciat statul cu peste 51 de milioane de euro, potrivit DNA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici