Director în CNADNR: Contractele celor opt vor fi desfăcute dacă sunt vinovaţi

Directorul Regionalei de Drumuri şi Poduri Bucureşti, Vasile Ionaşcu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că dacă cei opt casieri care au fost reţinuţi pentru luare de mită vor fi găsiţi vinovaţi, li se vor desface contractele de muncă.

93 afișări
Imaginea articolului Director în CNADNR: Contractele celor opt vor fi desfăcute dacă sunt vinovaţi

Director în CNADNR: Contractele celor opt vor fi desfăcute dacă sunt vinovaţi (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Vasile Ionaşcu a declarat că a aflat, marţi seară, că va fi un control la Vama Giurgiu şi că miercuri dimineaţă a aflat rezultatele acestor verificări.

Ionaşcu a precizat că verificările de marţi seară au avut loc fără să existe informaţii că la Vama Giurgiu ar fi fost vreo problemă.

El a adăugat că, anterior, au mai fost şi alte controale la Vama Giurgiu, dar că nu au fost sesizate nereguli.

Vasile Ionaşcu a susţinut că aşteaptă hotărârea pe care o vor da organele de anchetă în acest caz şi că dacă cei opt vor fi găsiţi vinovaţi li se vor desface contractele de muncă.

Opt casieri, angajaţi ai CNADNR care lucrează în Vama Giurgiu, au fost reţinuţi pentru luare de mită, după ce în urma unui control făcut în birourile acestora au fost găsiţi circa 8.000 de euro, bani care ar fi fost daţi de şoferi pentru a le fi percepute taxe mai mici la traversarea podului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici