Director Spital Slatina: Incendiul a pornit dintr-un izolator unde era un pacient în sevraj

  • Incendiul de la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Slatina a pornit dintr-un izolator unde era internat un pacient în sevraj.
  • Deocamdată nu se ştie cum a putut da foc bărbatul, care, în prezent, este internat în UPU, intoxicat cu fum.
344 afișări
Imaginea articolului Director Spital Slatina: Incendiul a pornit dintr-un izolator unde era un pacient în sevraj

Director Spital Slatina: Incendiul a pornit dintr-un izolator unde era un pacient în sevraj

Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, Dan Stana, a declarat, miercuri, că secţia de Psihiatrie unde a izbucnit incendiul este la o distanţă considerabilă faţă de incinta spitalului şi a izbucnit la parter, unde era izolat un pacient în sevraj.

„Am avut un incendiu într-un izolator. A fost un pacient care intrase în sevraj şi care a fost izolat în această încăpere şi se pare că de aici a pornit incendiul. Pacienţii au fost evacuaţi în timp record, nu avem victime. Şase dintre pacienţi au avut intoxicaţii uşoare şi au fost transferaţi la UPU. (...) Pacientul care provocat incendiul este printre cei intoxicaţi”, a spus Dan Stana.

Acesta a mai spus că este posibil ca cineva să îi fi aruncat acestuia un chibrit sau o brichetă, acest lucru urmând să fie verificat.

Potrivit lui Stana, în secţia de Psihiatrie erau internaţi 36 de pacienţi, dintre care 29 acuţi şi 7 cronici. Dintre ei, o parte vor fi duşi la Spitalul de Psihiatrie de la Schitu Greci, iar o alţii vor fi duşi în fosta locaţie, de pe strada Drăgăneşti, din Slatina.

Un număr de 36 de pacienţi internaţi la Secţia de Psihiatrie a Spitalului din Slatina au fost evacuaţi, miercuri, din cauza unui incendiu izbucnit în clădire.

Un incendiu s-a produs la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina pentru care a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici