Directorul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor: Angajaţii noştri încep să sufere, din ce în ce mai mult, de boli cronice

Directorul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), Claudiu Bejan, a anunţat, joi, la şedinţa de bilanţ a instituţiei pentru anul 2014, că, din cauza volumului mare de lucru generat de lipsa de personal, tot mai multe cadre ANP ajung să sufere de boli cronice.

239 afișări
Imaginea articolului Directorul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor: Angajaţii noştri încep să sufere, din ce în ce mai mult, de boli cronice

Directorul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor: Angajaţii noştri încep să sufere, din ce în ce mai mult, de boli cronice (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Comisarul şef Claudiu Bejan a explicat că supraaglomerarea din închisori afectează atât starea de sănătate a angajaţilor, care se îmbolnăvesc, în număr din ce în ce mai mare, de boli cronice, ca urmare a suprasolicitării la serviciu, dar şi condiţiile de detenţie pentru condamnaţi.

"Efectele supraaglomerării presează foarte mult asupra personalului, asupra condiţiilor materialele de detenţie, asupra faptului că înregistrăm ore suplimentare, asupra faptului că personalul nostru începe să sufere din ce în ce mai mult de o diversitate de boli cronice", a declarat Claudiu Bejan.

Directorul ANP a mai spus că speră ca, printr-o mai bună organizare a posturilor şi cu ajutorul noilor absolvenţi din 2014, să se poată "rezolva acest impediment".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici