Directorul unei companii, găsit împuşcat în locuinţa sa din Capitală - VIDEO

Directorul unei companii de salubrizare din Bucureşti a fost găsit împuşcat în ceafă, luni dimineaţă, la locuinţa sa din Giuleşti, din primele informaţii rezultând că este vorba despre o tentativă de sinucidere prin împuşcare cu un pistol cu bile din cauciuc, potrivit Poliţiei Capitalei.

16 afișări
Imaginea articolului Directorul unei companii, găsit împuşcat în locuinţa sa din Capitală - VIDEO

Directorul unei companii, găsit împuşcat în locuinţa sa din Capitală - VIDEO

Bărbatul se afla singur în casă la momentul incidentului, fiind găsit de soţia sa, care a sunat imediat la 112, în jurul orei 9.50, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

Potrivit lui Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD Bucureşti, bărbatul a fost transportat la Spitalul Elias din Capitală, cu plagă în zona occipitală şi alterarea stării de conştienţă.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă Elias, Valentin Calu, a spus că pacientul a fost internat în jurul orei 10.30, în Secţia de neurochirurgie.

Bărbatul nu a suferit leziuni cerebrale în urma împuşcării, este conştient şi nu are tulburări neurologice. Medicii i-au curăţat rana, iar în prezent starea bărbatului este bună, el rămânând internat, sub supraveghere, a precizat Valentin Calu.

Anchetatorii continuă cercetările în acest caz, din primele informaţii rezultând că bărbatul ar fi încercat să se sinucidă.

Directorul avea autorizaţie pentru pistolul cu care şi-ar fi provocat rana, a adăugat Ciocan.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici