Dispare Autobaza Floreasca. Ce plan are Gabriela Firea în zonă

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a aprobat, miercuri, un proiect de hotărâre care prevede preluarea în administrare a autobazei RATB Floreasca, unde, municipalitatea vrea să construiască o parcare.

1211 afișări
Imaginea articolului Dispare Autobaza Floreasca. Ce plan are Gabriela Firea în zonă

Dispare Autobaza Floreasca. Ce plan are Gabriela Firea în zonă

Potrivit directorului RATB, Adrian Mihai, prezent la şedinţa de miercuri, autobaza ar putea fi relocată pe un teren de lângă depoul Gurgiului, din sudul Capitalei.

„Municipiul Bucureşti în acest moment se confruntă cu un deficit major de locuri de parcare şi din acest motiv se doreşte suplimentarea acestora în anumite zone, care se află în plină dezvoltare imobiliară. Prin construirea acestei parcări, Municipiul Bucureşti doreşte să vină în sprijinul cetăţenilor în vederea fluidizării circulaţiei rutiere, cât şi a ambuteiajelor”, se arată în proiectul de hotărâre.

Terenul pe care se află autobaza RATB Floreasca are o suprafaţă de 19.580 de metri pătraţi.

Proiectul de hotătâre a fost aprobat cu 39 de voturi „pentru”, trei abţineri şi nouă voturi „împotrivă”.

Consilierul USR, Roxana Wring, a declarat, în timpul şedinţei, că parcarea în acea zonă (n.r. – unde sunt foarte multe case) nu ar fi necesară, precizând că locuitori din zonă ar fi împotriva ei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici