Dispecerat de urgenţă pentru toate problemele din Bucureşti

Municipalitatea a pus în funcţiune, sâmbătă, Dispeceratul Integrat de Urgenţă al Municipiului Bucureşti, unde cetăţenii pot semnala problemele legate de funcţionarea utilităţilor, starea drumurilor şi a reglementării traficului, apelând numărul de telefon gratuit 0800.800.882.

547 afișări
Imaginea articolului Dispecerat de urgenţă pentru toate problemele din Bucureşti

Număr de telefon gratuit pentru toate problemele edilitare din Bucureşti

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu a declarat, sâmbătă, că dispeceratul este destinat bucureştenilor care sunt nemultumiţi de "problemele acute ale Bucureştiului", explicând că pentru "bolile cronice ale Capitalei" va exista în Primăria Municipiului Bucureşti un plan de cooperare între municipalitate şi regiile de utilităţi, astfel încât să fie evitate situaţiile în care, după ce se asfaltează o stradă, anumite societăţi refac şantierul pentru introducerea unui cablu.

Dispeceratul va funcţiona non-stop, bucureştenii putând semnala orice probleme legate de apă, canal, gaz, telefonie, electricitate, gropi şi semaforizare din cartierul în care locuiesc sau pe care le depistează în drumul prin Capitală, fiecare apel preluat de funcţionari urmând să fie îndreptat către dispeceratele fiecărei regii sau societate de utilităţi.

În Dispecerat lucrează zece operatori telefonici, câte unul din partea fiecărei regii sau societăţi utilitare, şi doi din partea Administraţiei Străzilor. Fiecare bucureştean va primi acasă o scrisoare cu numărul de telefon gratuit la care pot semnala eventualele deficienţe constatate.

Potrivit municipalităţii pentru distribuirea scrisorilor şi a flyerelor publicitare vor fi folosite serviciile de voluntariat ale studenţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici