Dispozitivele de securitate instituite cu ocazia vizitei lui Biden, ridicate. Nu au fost incidente

Grupul de lucru constituit pentru asigurarea securităţii vizitei la Bucureşti a vicepreşedintelui SUA, Joe Biden, informează că a dispus ridicarea tuturor dispozitivelor de securitate instituite cu ocazia acestui eveniment, precizând că activităţile s-au desfăşurat fără incidente.

299 afișări
Imaginea articolului Dispozitivele de securitate instituite cu ocazia vizitei lui Biden, ridicate. Nu au fost incidente

Dispozitivele de securitate instituite cu ocazia vizitei lui Biden, ridicate. Nu au fost incidente (Imagine: Bogdan Iordache/ Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de Grupul media pentru ştiri de securitate, "programul activităţilor prilejuite de prezenţa în ţara noastră a vicepreşedintelui SUA şi a doamnei Jill Biden s-a desfăşurat în deplină siguranţă, fără incidente".

Grupul de lucru constituit pentru asigurarea securităţii vizitei la Bucureşti a vicepreşedintelui SUA a dispus ridicarea tuturor dispozitivelor de securitate instituite cu ocazia acestui eveniment.

"Autorităţile mulţumesc cetăţenilor şi reprezentanţilor mass-media pentru sprijin şi înţelegere", se menţionează în comunicat.

Vicepreşedintele SUA, Joe Biden, s-a aflat într-o vizită oficială în România în perioada 20-21 mai.

În cele două zile petrecute la Bucureşti, Biden s-a întâlnit cu preşedintele Băsescu şi cu premierul Ponta, cu miniştrii Corlăţean şi Duşa, cu militari. Subiectele abordate au fost legate de situaţia de securitate din regiune în contextul conflictului din Ucraina, de acţiunile Rusiei, de apărarea membrilor NATO, de alocările pentru Apărare, de statul de drept şi combaterea corupţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici