Distracţia cu maşina pe plajă în Mamaia i-a costat scump pe şoferi - FOTO

Doi şoferi au fost amendaţi cu câte 10.000 de lei, fiind prinşi vineri, la scurt timp după ce şi-au parcat maşinile pe o plajă din nordul staţiunii Mamaia. Un al treilea şofer care şi-a parcat maşina pe plajă nu a fost identificat.

1937 afișări
Imaginea articolului Distracţia cu maşina pe plajă în Mamaia i-a costat scump pe şoferi - FOTO

Distracţia cu maşina pe plajă în Mamaia i-a costat scump pe şoferi - FOTO

Poliţiştii constănţeni au început cercetările după ce în ziariştii locali au publicat imagini care prezentau trei maşini, între care un autoturism de teren, care staţionau pe o plajă din nordul staţiunii Mamaia, fapt interzis prin lege.

După ce au văzut imaginile, poliţiştii rutieri s-au deplasat la faţa locului, dar acolo au găsit numai două dintre maşinile parcate.

”Poliţiştii constănţeni s-au autosesizat cu privire la imaginile care au apărut în spaţiul public. Astfel, conducătorii autoturismelor în cauză au fost sancţionaţi contravenţional.(…) Doi conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 de lei”, au declarat sursele citate.

Cel de-al treilea şofer nu a fost identificat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici