Distrugeri produse de vreme în sudul ţării. Două acoperişuri au fost luate de vânt şi opt copaci doborâţi în Teleorman

Angajaţii ISU Teleorman au intervenit în noaptea de joi spre vineri pentru degajarea a două acoperişuri luate de vânt şi a a opt copaci doborâţi pe străzi.

3560 afișări
Imaginea articolului Distrugeri produse de vreme în sudul ţării. Două acoperişuri au fost luate de vânt şi opt copaci doborâţi în Teleorman

Două acoperişuri au fost luate de vânt şi opt copaci doborâţi în Teleorman

Potrivit ISU Teleorman, din cauza vântului puternic, pompierii militari au fost solicitaţi pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 să intervină pentru degajarea mai multor arbori căzuţi pe carosabil, dar şi a unor acoperişuri.

Astfel, s-a intervenit pentru derajarea unor copaci de pe DN 52, între Alexandria şi Furculeşti, pe DJ 612 A, între Satul Vechi şi Văcăreşti, pe DJ 504, între Alexandria şi Lăceni, şi pe mai multe străzi din Videle şi Turnu Măgurele.

De asemenea, pe strada 1907, din municipiul Turnu Măgurele, un acoperiş a fost luat de vântul puternic de pe un bloc de locuinţe, însă fără a produce alte pagube materiale ori victime omeneşti. Pentru îndepărtarea elemnetelor de construcţie a acţionat un echipaj de pompieri.

La ora transmiterii ştirii, pompierii din Teleorman intervin pentru îndepărtarea unui acoperiş luat de vânt pe strada1 Mai din Alexandria, dar şi a unui copac care a căzut pe reţeaua electrică de pe strada Viilor din acelaşi oraş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici