DN1 A va fi închis sâmbătă peste cinci ore, pe timpul "Raliului Braşovului 2011"

Drumul naţional 1 A va fi închis, sâmbătă, 9 martie, între orele 10.30 şi 16.00, la graniţa dintre judeţele Prahova şi Braşov, întrucât pe acest tronson de drum se va desfăşura "Raliul Braşovului 2011".

67 afișări
Imaginea articolului DN1 A va fi închis sâmbătă peste cinci ore, pe timpul "Raliului Braşovului 2011"

DN1 A va fi închis sâmbătă peste cinci ore, pe timpul "Raliului Braşovului 2011" (Imagine: Mircea Rosca/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, drumul naţional 1 A, care face legătura între Ploieşti şi Braşov pe ruta Vălenii de Munte - Cheia - Săcele, va fi închis, sâmbătă, 9 aprilie, la graniţa dintre judeţele Prahova şi Braşov.

Începând cu ora 10.30 şi până la ora 16.00, drumul va fi închis din localitatea prahoveană Cheia, de la kilometrul 149 plus 500 de metri, spre limita judeţului Braşov.

Măsura restricţionării traficului este luată întrucât pe acest tronson se va desfăşura "Raliul Braşovului 2011".

Circulaţia rutieră se va desfăşura pe rute ocolitoare şi va fi dirijată de către poliţişti.

DN 1A este un drum intens circulat de autovehiculele de mare tonaj, al căror acces nu este permis pe DN 1 în week-end şi în cursul săptămânii pe timp de zi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici