DN1 blocat din cauza "Răvăşitului Oilor"

Poliţiştii au decis să devieze traficul pe DN1, la Braşov şoferii fiind obligaţi să meargă pe DN1A, prin Cheia şi Văleni de Munte până la Ploieşti, motivul fiind aglomeraţia din Predeal, de la intersecţia cu drumul ce duce către Rucăr şi Bran, locul desfăşurării sărbătorii de "Răvăşitul Oilor".

82 afișări
Imaginea articolului DN1 blocat din cauza "Răvăşitului Oilor"

DN1 blocat din cauza "Răvăşitului Oilor"

"La ora 15.45, în judeţul Braşov, s-a produs un ambuteiaj rutier în Predeal, la intersecţia DN1 cu DN73A Râşnov – Predeal. Cauza este numărul foarte mare de autovehicule care se îndreaptă dinspre Bran, unde are loc sărbătoarea Răvăşitul Oilor, către Valea Prahovei", se precizează într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Poliţiştii rutieri din Braşov au decis, în aceste condiţii, să devieze circulaţia de pe DN1 pe DN1A (Săcele – Cheia – Ploieşti), şoferii fiind direcţionaţi pe noua rută încă de la ieşirea din Braşov.

Totodată, Centrul Infotrafic informează că, pe DN73, în zona Bran, se circulă "cu foarte mare dificultate".

"Răvăşitul oilor" este o sărbătoare anuală desfăşurată în localităţile de pe culoarul Rucăr-Bran, marcând coborârea turmelor de la munte şi împărţirea cotei de brânză către proprietarii oilor.

În acest an, ANTREC şi Primăria Bran includ din nou această sărbătoare în cadrul Festivalului Brânzei şi al Pastramei, pentru a valorifica din punct de vedere turistic evenimentul. Turiştii au ocazia să guste din produsele tradiţionale, din preparatele din carne de oaie şi din must.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici