DNA cumpără computere de peste două milioane de lei

DNA a anunţat, miercuri, prin intermediul SEAP, că intenţionează să cumpere, prin licitaţie publică, computere şi echipamente IT în valoare de peste două milioane de lei.

120 afișări
Imaginea articolului DNA cumpără computere de peste două milioane de lei

DNA cumpără computere de peste două milioane de lei (Imagine: Shutterstock)

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a publicat un anunţ în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), potrivit căruia doreşte să cumpere un server, 240 de calculatoare, 65 de laptopuri şi echipamente Firewall, valoarea contractului fiind estimată la 2.013.350 de lei, fără TVA, bani care urmează să fie plătiţi din fonduri bugetare.

Contractul urmează să fie atribuit în prin licitaţie deschisă, societăţilor care practică preţul cel mai scăzut.

Termenul limită până la care DNA primeşte ofertele sau cererile de participare este 9 iunie, ora 16.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici