Doi adolescenţi au furat bani de la un tânăr, pe care l-au amenţat cu pistolul

  • Doi adolescenţi, de 17 şi 18 ani, au fost arestaţi preventiv, după ce ar fi ameninţat cu un pistol de tip Airsoft un tânăr de 19 ani, căruia i-au furat 2.500 de lei, un telefon mobil şi cheile de la casă.
  • Poliţiştii din Capitală au făcut în acest caz trei percheziţii în judeţul Argeş.
150 afișări
Imaginea articolului Doi adolescenţi au furat bani de la un tânăr, pe care l-au amenţat cu pistolul

Doi adolescenţi, acuzaţi că au furat bani de la un tânăr, pe care l-au amenţat cu pistolul, au fost arestaţi preventiv

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţiştii Secţiei 21 au fost sesizaţi, în octombrie, de un tânăr de 19 ani cu privire la faptul că, în timp ce se afla în locuinţa lui din sectorul 6, două persoane pe care le-a invitat în casă, l-au ameninţat cu un pistol de tip Airsoft şi i-au furat 2.500 de lei, un telefon mobil şi cheile de la casă.

În urma investigaţiilor desfăşurate, poliţiştii au identificat doi tineri, de 17 şi 18 ani, bănuiţi de comiterea faptei.

Poliţiştii au făcut trei percheziţii domiciliare în judeţul Argeş, în urma cărora au ridicat bunuri provenite din săvârşirea infracţiunii în cauză. Cei doi adolescenţi au fost reţinuţi.

„În urma probatoriului administrat, în sarcina acestora s-a stabilit că la data de 01 octombrie a..c, în jurul orei 00.30, după ce persoana vătămată i-a invitat în locuinţă, tânărul de 18 ani l-ar fi agresat fizic, încercând să-l imobilizeze, timp în care cealaltă persoană l-ar fi ameninţat cu un pistol tip Airsoft. Cei doi tineri i-ar fi sustras suma de 2.500 de lei, un telefon mobil şi cheile de la casă, apoi au părăsit locuinţa”, au transmis poliţiştii din Capitală.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 pentru tâlhărie calificată, cu cei doi tineri în arest preventiv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici