Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti cu focuri de armă, după ce au fost prinşi la furat de combustibil

Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru că ar fi furat aproximativ 500 de litri de combustibil, anunţă Poliţia Capitalei, precizând că, iniţial, unul dintre aceştia, aflat fără permis de coducere la volanul unei maşini, a încercat să fugă de oamenii legii.

468 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti cu focuri de armă, după ce au fost prinşi la furat de combustibil

Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti cu focuri de armă

Poliţia Capitalei anunţă că în noaptea de 19 spre 20 ianuarie, poliţiştii din cadrul Secţiei 19 au folosit arma din dotare, pentru a imobiliza un bărbat care a încercat să fugă, după ce iniţial s-a încercat verificarea interiorului maşinii pe care acesta o conducea.

Din investigaţii, s-a stabilit faptul că şoferul, împreună cu un alt bărbat, ar fi furat aproximativ 150 de litri de motorină dintr-o autoutilitară, combustibil care se afla depozitat în interiorul autoturismului în cauză.

“Extinzându-se cercetările, în sarcina celor doi suspecţi s-au mai reţinut alte două asemenea infracţiuni, comise în noaptea de 07.01.2019, respectiv 14.01.2019, prejudiciul ridicându-se la aproximativ 500 de litri de combustibil”, se arată într-un comunicat trimis, luni, de Poliţia Capitalei.

Sursa citată menţionează că în urma folosirii armei din dotare nu au rezultat victime sau pagube materiale.

Bărbaţii fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru furt calificat şi conducerea unui autovehicul fără permis de conducere. Ulterior, faţă de aceştia a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici