Doi bărbaţi care vindeau peste 760.000 de petarde în Sectorul 2, prinşi de Poliţie

Doi bărbaţi care vindeau, în Sectorul 2, peste 771.000 de articole pirotehnice, între care aproximativ 763.000 de petarde, au fost în prinşi în flagrant de poliţiştii bucureşteni, care le-au făcut dosar penal pentru nerespectarea regimului materiilor explozive.

126 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi care vindeau peste 760.000 de petarde în Sectorul 2, prinşi de Poliţie

Doi bărbaţi care vindeau peste 760.000 de petarde în Sectorul 2, prinşi de Poliţie (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Cei doi, care au 29, respectiv 40 de ani, au fost prinşi, vineri, de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe, se precizează într-un comunicat remis MEDIAFAX de Poliţia Capitalei.

Articolele pirotehnice au fost ridicate, în vederea confiscării, iar în cauză a fost deschis un dosar penal în conformitate cu Legea nr. 126/1995 privind nerespectarea regimului materiilor explozive.

Potrivit prevederilor în vigoare, orice operaţiune cu materiale explozive sau articole pirotehnice de divertisment, efectuată fără drept, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la trei luni la un an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici